Siirry sisältöön

Näin vältät kosteusvauriot ja suojaat kotisi

Salaojat ohjaavat kosteutta pois talosi sokkelista ja perustuksista sekä estävät kosteusvaurioita. Maanrakennusliike Laine Oy laittaa kotisi salaojat kuntoon muutamassa viikossa.

Huolettaako ajatus kodin kosteusvaurioista ja hometaloista? Syystäkin! On selvää, että kotisi sisäilma vaikuttaa suuresti omaan ja läheistesi terveyteen. Katon lisäksi salaojat ovat talosi tärkein suoja kosteutta vastaan. Hyvin toteutetulla salaojituksella voit suojata sekä talosi rakenteita että myyntiarvoa ja asuinturvallisuutta.

Ilmastonmuutos vaikuttaa myös kotisi kuntoon. Muuttuva sää ja aiempaa rankemmat sateet kohdistavat talosi sokkeliin enemmän kosteutta. Ilmastonmuutoksen myötä myös moni huolella rakennettu talo saattaa tarvita salaojaremontin, sillä tällaiseen määrään kosteutta ei ole rakennusvaiheessa voitu varautua. Salaojaremontin tarkoitus onkin pidentää talosi teknistä käyttöikää ja pitää rakenteet kuivana.

Miksi salaojaremontti kannattaa?

Sisäilmaongelmien lisäksi kosteusvauriot ovat hintavia. Niiden korjaaminen on salaojaremonttia kalliimpaa eikä vakuutus aina korvaa puutteellisen salaojituksen aiheuttamia vaurioita. Remontti myös nostaa talosi arvoa, sillä hyvin tehty remontti kestää vuosikymmeniä ja on vahvuus taloa myydessä.

Tiedät, että salaojasysteemisi ei toimi, jos sokkeli hilseilee tai on kostea. Toimimattomuuden voi myös huomata kellarin tunkkaisesta, kosteasta ja epämiellyttävästä hajusta. Remontin tarpeen arvioinnin voi jättää myös ammattilaisille:

Pyydä Maanrakennusliike Laine Oy ilmaiselle arviointikäynnille!

Salaojaremontteja tekevä Maanrakennusliike Laine tarjoaa aina ilmaisen arviointikäynnin jokaiselle asiakkaalleen. Arvioinnin perusteella he osaavat antaa luotettavan suosituksen tarvittavista toimista. Yrityksen ammattilaiset kertovat myös, jos salaojaremontti ei ole tarpeen, sillä turhaa remonttia ei tietenkään kannata tehdä.

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Maanrakennusliike Laineen kanssa. Projektit ovat sujuneet moitteettomasti ja ammattitaitoisesti. Suosittelemme heitä tulevaisuudessakin taloyhtiöille.” Teemu Kukko, Taloasema

Saat salaojaremontillesi aina urakkatarjouksen, ja työ kestää kohteesta riippuen noin 2–4 viikkoa. Voit sopia Laineen kanssa mahdollisista lisätöistä, kuten vanhan terassin purkamisesta pois remontin tieltä sekä uuden terassin rakentamisesta urakan jälkeen. Remontin yhteydessä on helppo tehdä myös muita muokkauksia, kuten hoitaa sadevesijärjestelmä kuntoon, uusia nurmikko tai tehdä pihalle kivetys.

Laineen tekemät remontit ovat laadukasta suomalaista työtä, joka on tehty ammattitaidolla ja ilman alihankkijoita. Laineen henkilökunta on kokenutta, kouluttautunutta ja luotettavaa: työn jälki on aina ykkösluokkaista ja asiakas pidetään hyvin ajan tasalla urakan etenemisestä. Tämän lisäksi Laine pyrkii aina siihen, ettei heidän tekemiä salaojaremontteja tarvitsisi koskaan uusia.

“Meille tehtiin piharemontti, joka toteutui sovitusti niin aikataulujen kuin budjetinkin osalta. Myös rahoitus hoitui helposti Laineen kautta. Työt hoituivat ripeästi, vaikka kohde oli haastava. Työnjälki on ihastuttanut oman silmän lisäksi myös naapureita sekä ohikulkijoita. Vahva suositus Maanrakennusliike Laineelle!” Mari Sirkiä, Tuusula

Maanrakennusliike Laine Oy on maanrakennuksen kokenut osaaja, joka toimii Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. Selvitä oman kotisi tai taloyhtiösi salaojituksen tarve ja varaa ilmainen arviointikäynti.

Pyydä tarjous salaojituksesta!