Siirry sisältöön

Palvelut

Salaojittaminen

Salaojittaminen pitää talosi tassut kuivina!

Epäilyttääkö salaojien kunto? Onko sokkeli halkeillut tai maali sokkelissa kuplinut?

Nämä saattavat olla merkkejä rakenteiden piilevistä ongelmista.

Meiltä saat luotettavan katsauksen talosi kuivatus- ja sadevesijärjestelmien kunnosta. Arvioimme nykytilanteen ja annamme suosituksemme tarvittavista toimista.

Salaojaremontti on asiakkaalle iso hankinta, jonka toteutusta on pohdittava tarkasti. Voit turvallisin mielin luottaa arvioomme työn tarpeellisuudesta. Toimimme vastuullisesti ja asiakkaidemme luottamus on meille tärkeintä – emme koskaan toteuta salaojaremonttia ilman syytä.

Ota yhteyttä meihin, tarkastetaan tilanne yhdessä! Arviokäynti on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Mahdolliset toimenpiteet suunnittelemme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Pohjarakentaminen

Pohjarakentaminen aina varmalla otteella

Meiltä saat kaikki pohjarakentamisen palvelut luotettavasti ja vaivattomasti. Toteutamme omakotitalojen ja teollisuusrakennusten pohjatyöt ja niihin liittyvät kunnallistekniset työt. Toimitamme myös tarvittavat sorat, mullat ja muut maa-ainekset.

Kokeneena toimijana hallitsemme laajojakin projekteja ja suuria kokonaisuuksia, joten asiakkaana voit aina luottaa työn valmistumiseen. Toteutamme työn alusta loppuun saakka, ja näin varmistamme töiden oikea-aikaisuuden.

Työskentelemme aina laadukkaasti vanhan ajan hyvää rakennustapaa kunnioittaen. Valitsemalla meidät työsi urakoitsijaksi voit luottaa aikataulujen lisäksi myös työn jälkeen. Annamme kaikelle työllemme myös laatutakuun.

Pohjarakentaminen alan osaajalta – ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Piharakentaminen

Viherrakentaminen – pienet ja suuret kokonaisuudet vaivattomasti valmiiksi

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat myös piharakentaminen sekä pihasuunnittelu.

Toteutamme toiveidesi mukaisen pihan vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella, halutessasi aina suunnittelusta viimeistelytöihin saakka. Voit siis kääntyä puoleemme kaikenkokoisissa pihatoteutuksissa!

Huomioimme yhdessä kanssasi pihan toiminnallisuuden, eli kaiken sen mitä pihan ja puutarhan toiminnoilta odotat. Lisäämme mukaan unelmat ja hurjimmatkin ideat. Lopuksi sovitamme nämä kaikki pihan rakenteellisiin rajoihin ja budjettiin – sinun visiosi ja toiveesi toteutuvat ammattilaisen silmin ja ottein.

Kerro meille toiveesi, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi piha – ota yhteyttä!

Rudus-pihakivet, leikkihiekka, hake – kaikki kätevästi meiltä

Olemme Ruduksen pihakivien jälleenmyyjä. Laadukkailla Ruduksen pihakivillä toteutettu kiveys kestää sekä aikaa että katseita!

Kauttamme hankit vaivattomasti myös siirtonurmen, leikkihiekan ja hakkeen.

Meiltä myös OP-rahoitus – kysy lisää!

Referenssit